Tervetuloa
Hästöskataan

Kesäkausi avataan perjantai 31.5.

Varauspyyntö

Palvelut

Ruoka & juoma
Tervetuloa Ravintola Hästöskataniin kokemaan kulinaarisia makuelämyksiä luonnonkauniissa ympäristössä. Valmistamme kaikki ruoat alusta alkaen itse ja valitsemme annoksiin vain parhaita raaka-aineita. Kesäkaudella tarjoilemme à la carte -annoksia ja tilausravintolana olemme suunnitelleet valmiiksi useamman ryhmämenun. Katamme myös seudun parhaan, yli 100 ruokalajia sisältävän joulupöydän!
Varaukset

Kesäkaudella olemme avoinna ti-su, ja silloin meille voi poiketa tai tehdä pöytävarauksen paikan varmistamiseksi. Terassille emme kuitenkaan ota pöytävarauksia. Syyskuusta toukokuuhun toimimme tilausravintolana ja otamme vastaan ryhmiä/kokousvieraita sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä meihin niin saat lisätietoja tai lähetä varauspyyntö sivun alaosassa olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

Saunaosasto ja mökkivuokraus

Saunaosasto sijaitsee vain kivenheiton päästä ravintolasta, ja rakennus tarjoaa mahdollisuuden rentoutumiseen tai kokoukseen inspiroivassa ympäristössä. Tila sopii parhaiten 10–15 hengelle. Täällä on pieni apukeittiö, kokoushuone avotakalla, 2 WC:tä, 4 suihkua, tilava sauna näköalalla Luodonjärvelle, oma laituri sekä terassi, jossa on ympäri vuoden lämmin poreallas. Jos haluat jäädä yöksi, voit vuokrata toisen kahdesta talviasuttavasta mökistämme. Täysin varustelluissa mökeissä on sauna, WC, keittiö jne. Kuvia ja lisätietoja löydät täältä. Ota yhteyttä, kun haluat varata saunaosaston tai varata toisen mökeistämme!

Varaus­pyyntö

  Tämän sivun suojaa reCAPTCHA, mikä tarkoittaa, että Googlen tietosuojakäytännöt ja käyttöehdot ovat voimassa.

  Yhteys­tiedot

  Ravintola Hästöskatan
  Hästöntie 939
  68500 Kruunupyy

  Tel. 044 083 4555
  E-post: booking@hastoskata.fi

  Aukioloajat:

  Ma: Suljettu

  Ti: 12-21

  Ke-La 12-21 (00)

  Su:12-18:30

   

  Puhelin: 044 083 4555
  Sähköposti: booking@hastoskata.fi